В петък изключените по време на 50-ия Конгрес на БСП

...
В петък изключените по време на 50-ия Конгрес на БСП
Коментари Харесай

Петър Витанов ще съди БСП

В петък изключените по време на 50-ия Конгрес на Българска социалистическа партия членове на партията излязоха с позиция, в която разясниха, че на 8 април, ще защитят жалбата си по отношение на противоуставното им изключване от партията.

Днес, един от изключените депутати, Петър Витанов разяснява, че ще осъди Българската социалистическа партия.

“Ще осъдя Българска социалистическа партия и ще ми възстановят членския статус. В една цивилизована страна тези, които ръководят, те носят отговорност за резултатите. Не тези, които са ръководени, бити и мачкани. С най-голямо наслаждение бих се върнал в Българска социалистическа партия – аз не съм си тръгвал, те ме изключиха, и то непозволено ", сподели изключения Петър Витанов - евродепутат от  " Парламентарен алианс на социалисти и демократи “ и началник на групата на българските социалисти в Европейския парламент в ефира на Euronews.

Евродепутатът разяснява, че е признат в Германската социалдемократическа партия, а решението е реалност от петък.

" Това ще продължи до момента в който се обясни статута ми в Българска социалистическа партия. Убеден съм, че ще се възвърне справедливостта и отново ще съм член на партията, на която преди мен са били членове моите предшественици “, съобщи той и акцентира още веднъж, че изключването му е противоуставно и направено след груба имитация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР