В петък двамата пътници в автомобила, които бяха убити при

...
В петък двамата пътници в автомобила, които бяха убити при
Коментари Харесай

Полицията използва 3D скенери, за да създаде „дигитална сцена на катастрофа“ след експлозията на Rainbow Bridge

В петък двамата пасажери в автомобила, които бяха убити при детонацията, бяха посочени като брачен партньор и брачна половинка Кърт П Вилани и Моника Вилани, с респект валят се от другари и съседи.

Според шефа на полицейското ръководство на Ниагарския водопад Джон Фасо, 3D скенерите в този момент се употребяват, с цел да оказват помощ за основаването на „ цифрова сцена на злополука “, с цел да оказват помощ за откриването на повода за злополуката.

„ Те го водят на сцената, той сканира сцената и възпроизвежда 3D изображение, върху което да работят на цялата сцена “, сподели господин Фасо пред NBC-affiliate-WGRZ.

Там има спекулации, че водачът на транспортното средство може да е претърпял някакво здравно положение, причиняващо злополуката.

Разследващите също по този начин изследват дали повода може да е механична щета, като специалисти допускат, че Устройството за запис на данни за събития (EDR) на автомобила – което е сходно на „ черната кутия “ на самолета – може да бъде от решаващо значение за разкриване на при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР