В петък, 7 декември, станахме свидетели на първия трейлър на

...
В петък, 7 декември, станахме свидетели на първия трейлър на
Коментари Харесай

Avengers: Endgame вече чупи рекорди

В петък, 7 декември, станахме очевидци на първия филмов откъс на четвъртия и финален филм за Отмъстителите - Avengers: Endgame .

 Avengers: Endgame - първи трйлър и публично заглавие на кино лентата
Първи филмов откъс на последния филм за Отмъстителите

Краят е част от приключението

Видяното доста ни хареса и ни загатна, че през пролетта ни чака нещо в действителност епично. Всички предпоставки за това са налице, а включително включваме и върха, който филмовият откъс сложи.

Вижте тази обява в Instagram.
To the greatest fans in the world, thank you for being there from the beginning til the endgame and making Marvel Studios’ #AvengersEndgame the most viewed trailer in history with 289M views in 24 hours!

Публикация, споделена от Avengers: Infinity War (@avengers) на Дек 8, 2018 в 10:25 PST

289 милиона гледания за 24 часа във всички платформи. Ето на това му се споделя интерес към филмов откъс. Това е и нов връх за Disney, като предния се държеше от " Отмъстителите: Война до безкрайност " , който записва 230 милиона гледания за едно денонощие.

 Тийзърът на
Кой е най-гледаният филмов откъс на Disney

Страхотен интерес към римейка на кино лентата от 1994 година

На трето място става " Цар лъв " с 224.6 милиона преглеждания. Заявката към този момент е направена и през април чакаме Avengers: Endgame да счупи и връх в бокс офиса.

На разлъка ще вметнем, че слуховете за първи филмов откъс на Spider-Man: Far From Home се оказаха правилни. В събота, 8 декември, на Comic Con Experience в Бразилия Marvel са излъчили филмовия откъс пред публиката на събитието.

 Spider-Man: Far From Home, Мистерио и Джейк Джиленхол - артистът удостовери присъединяване си във кино лентата
Джейк Джиленхол постави завършек на мълчанието

Спайдърмен си има нов изверг

Към този миг обаче никой различен, с изключение на посетителите на Comic Con Experience, не го е видял. Оставаме нащрек, тъй като подозираме, че напълно скоро ще бъде пуснат и публично за всички нас, простосмъртните почитатели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР