В петък, 5 април 2019 година, президентът на КНСБ Пламен

...
В петък, 5 април 2019 година, президентът на КНСБ Пламен
Коментари Харесай

Социалният министър и президентът на КНСБ изнасят лекция пред студенти от ПУ

В петък, 5 април 2019 година, президентът на КНСБ Пламен Димитров ще организира следващата лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0 пред студенти от Пловдив.
Тя ще се организира в Пловдивския университет „ Пайсий Хилендарски " от 11 часа в 6-та публика в Ректората. В лекцията ще се включи и просветителният министър Красимир Вълчев и общественият министър Бисер Петков.
Това е втората лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0. Първата се организира през 2018 година в СУ „ Св. Климент Охридски " и в нея участваха министрите на труда Бисер Петков и на образованието Красимир Вълчев.
Целта на тези лекции е да бъдат разисквани провокациите, които слага дигитализацията пред пазара на труда. Цели специалности изчезват и се появяват нови. В същото време всички младежи претърпяват прехода от студентската пейка до работното си място. Този преход може да се бъде съдбовен на фона на бързо изменящите се технологии, които са напът да изместят индивида в някои сфери на пазара на труда, са част от тематиките, които ще бъдат разисквани на лекцията.
Участници в MASTRCLASS WORK 4.0 ще бъдат студенти, академични преподаватели, представители на синдикални и работодателски организации, неправителствени организации и граждани
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР