В петък, 26 август, започва ARTE Feastival във Велинград. Предстоят

...
В петък, 26 август, започва ARTE Feastival във Велинград. Предстоят
Коментари Харесай

Броени дни остават до ARTE Feastival във Велинград


В петък, 26 август, стартира ARTE Feastival във Велинград. Предстоят три дни, изпълнени със занимания за цялото семейство.

Окончателната стратегия към този момент е на по зони, дни и часове, с цел да може посетителите да се срещнат с нея и да няма риск да изтърван обичаните си актьори в трите дни. Можете да я видите ТУК.

CHEF’s Stage

На CHEF’s Stage надарени началник готвачи ще разкрият тайните на своите кулинарни шедьоври. В кухнята навън влизат Лео Бианки, Иван Звездев, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Даниела Динева, Ваня Иванова, Валентина Вълкова и Виолина Маринова. Добрата храна върви ръка за ръка с положителното въодушевление, а виновен за това, като водещ на кулинарната стратегия, за втора поредна година, ще е Игор Дамянов.

COMEDY & CINEMA Club

Усмивките са наложителни и в COMEDY & CINEMA Club. Там обаче няма да са провокирани от амюз буш, а от духовитостта на обичаните родни комедианти и актьори. Тази година част от ARTE Feastival стават Христо Шопов, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Владислав Карамфилов – Въргала, Мария Сапунджиева, Део, Димитър Иванов – Капитана, Благой Бойчев, Надя Брайт и Моника Найденовa.

KIDS Zone

Зоната, строго неразрешена за родители, е напълно разполагаем на най-малките гости на фестивала и е особено обособена за арт занимания, спортни игри, танцови анимации, както и интерактивни шоута и теоретичен клас, водени от Явор Денчев.

В KIDS Zone Arte Animakers ще се грижат за позитивните страсти, въображението, любознанието и желанието за нови познания и умения на децата. Припомняме, че вечер в специфична зона KindergARTEn експерти в гледането на хлапета ще обезпечат на родителите опция умерено да се насладят на обичаните си музикални реализатори и на чаша летен коктейл на питейните заведения на ARTE Feastival.

MUSIC Stage

Културното и стилово многообразие на музиката е гаранция за идеалната фестивална атмосфера. Артистите, на които публиката ще се наслаждения пред MUSIC Stage, са неповторимата ZAZ, балканските радостни Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra и S.A.R.S, именитите скандинавци от The Cardigans. Подредбата им и часът, в който се чака да излязат и останалите реализатори – John Newman, Faithless (DJ Set), Bomfunk MC’S, Leeroy Thornhill, Amparanoia, Aronchupa & Little Sis Nora, Delinquent Habits, Gipsy Groove, Kosheen и N.O.H.A. са в цялостната стратегия на ARTE Feastival.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР