В петък (21 юли) в сърцето на Пловдив, точно до

...
В петък (21 юли) в сърцето на Пловдив, точно до
Коментари Харесай

Галерия под звездите на Римския стадион

В петък (21 юли) в сърцето на Пловдив, тъкмо до Римски стадион, ще бъде открита „ Галерия под звездите “, отдадена на неповторимия театър, на фондация „ Енчо Керязов “ – Нощ на звездите. По мотив откриването на изложбата, тъкмо в 20 часа на 21 август, жителите и гостите на града ще могат да се насладят на музика, изпълнена онлайн, показана от камерен оркестър Дианополис, които дружно с Вероника Тодорова, ще изпълнят творби от Астор Пиацола.

Изложбата показва моменти от спектакъла, в който нищо не е нормално и нищо не е, каквото очаквате. С нея ще надникнем зад кулисите на шоуто, с цел да дадем опция на всички да станат част от мощния заряд и позитивните страсти, с които е изпълнена подготовката на грандиозния театър „ Нощ на Звездите “.

На 26 август 2023 година, за следващ път град Пловдив ще бъде столица на звездите! Артисти от целия свят се качват на звездната сцена с цел да показват един неповторим театър, който няма да се повтори в същия си тип в никакъв случай повече. Едно шоу в една единствена нощ – Нощ на Звездите.

Спектакълът към този момент дванадесет следващи години радва многохилядна аудитория онлайн и милиони телевизионни фенове пред дребния екран. И тази година събитието е под патронажа на кмета на Община Пловдив Здравко Димитров. Провежда се с главното медийно партньорство на БТВ, БНР и Фреш Радио Груп.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР