В пет варненски училища понеделник е неучебен ден, това са

...
В пет варненски училища понеделник е неучебен ден, това са
Коментари Харесай

Понеделник ще бъде неучебен ден в пет варненски училища

В пет варненски учебни заведения понеделник е неучебен ден, това са ОУ „ Свети Княз Борис Първи " и „ Васил Друмев ", филиалът на учебно заведение „ Константин Арабаджиев ", СУ „ Димчо Дебелянов " и Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн. В тях би трябвало да се отстранят рискови детайли и падащи керемиди от покривите, сподели на брифинг кметът на Варна Благомир Коцев.

До края на деня ще знае дали ще бъдат затворени други две учебни заведения, на които сега се прави оглед и разбор до каква степен е рискова обстановката.

Стотиците счупени клони от дърветата, както и тези, разпилени по целия град, няма по какъв начин да бъдат почистени преди прекъсването на ураганния вятър. Това ще продължи през цялата последваща седмица, посочи Коцев.

Кметът разгласи още, че достъпът до вълнолома, буните и пристанище „ Карантината " във Варна ще бъде стеснен за 48 часа. Той предизвести, че не се чака вълнението да намалее, а преливането от вълнолома може да сътвори опасности. Той помоли жителите да заобикалят тези места.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР