В Перник има вода, защото преди 20 години надстроиха преливниците,

...
В Перник има вода, защото преди 20 години надстроиха преливниците,
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Арестът на министър Нено Димов е доста пресилена работа

В Перник има вода, тъй като преди 20 години надстроиха преливниците, с цел да се събира повече вода. Много нелепости се наговориха. Докато в Перник не се появи вода, ще има проблем. В язовир "Белмекен " има вода. Това сподели президентът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов в ефира на Канал 3.

"Водните запаси би трябвало да се употребяват мъдро и рационално. Язовирите са направени от умни хора, само че се ръководят от глупави ", посочи той.

„ Промишлената вода за Стомана би трябвало да идва от язовир "Пчелина ". Малко бях сюрпризиран, когато разбрах, че не се подава вода оттова. "Глупости е препродажбата на водата от комбината. „ Стомана “ няма по какъв начин да продава вода, тъй като не е оператор. За тези, които биха купили вода от нея, тази договорка не би имала никакъв смисъл “, разяснява Манолов.

„ Арестът на министър Нено Димов  Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе е много пресилена работа, ненужно надуване на мускули, не той е най-големият бандит в страната ", безапелационен бе президентът на КТ „ Подкрепа “.

"Проблемът е в по-широк подтекст. Управлението прекомерно доста се умори за 10 години. И най-малките нещата няма да се разминават. Дори нещо положително да създадат, няма да виждат единствено положителното. Нищо не е единствено положително ", счита той.

"Зелената договорка " касае енергетиката като цяло – превоза, земеделието. Ударите върху България ще бъдат доста тежки. Дали Европейски Съюз си дава сметка какво се прави? Процесът на консолидация на ядрото, в която го отнася периферията. Със сигурност сме склонни на митинги ", изясни Манолов.

"На лечебните заведения им трябват болничните, с цел да си вържат нещата. Здравната система заплаща за болест, не по тази причина, че си оздравял. Цялото обществено обезпечаване е детайл на измами. Всеки лев, който може да бъде откраднат, той безусловно бива откраднат ", сподели още Димитър Манолов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР