В периода от 8 юли до 2 август 2019 г.

...
В периода от 8 юли до 2 август 2019 г.
Коментари Харесай

Меркурий отново е ретрограден от днес: ето кои са зодиите, които ще имат благополучие и изобилие през периода

В интервала от 8 юли до 2 август 2019 година ще се следи ретроградното придвижване на Меркурий в Рак и Лъв. Общата наклонност за този интервал повелява – крадeн от енергетика не говорете доста, не започвайте нови каузи.

Меркурий ще бъде в ретроградно съединяване с Марс, когато ще пораждат спънки и закани, няма да има резултати и реализиране на цели. Това е вълшебно време, само че макар някои пречки, би трябвало да го използваме вярно.

Периодът ще бъде много парещ и това ще крадeн от енергетика докара до там, че ще имаме избухливо, импулсивно и „ пробивно “ въодушевление. А дали ще имате изгода или ще си навлечете проблеми – решавате единствено вие.

 g iStock

Меркурий носи проявяване на лидерски качества, като също така е огромна през този интервал и вероятността за приемане на нови хрумвания за развиване и стабилизиране крадeн от енергетика на финансовата страна на живота.

Обърнете внимание на обстоятелството, че през този интервал могат да се появят отрицателни мисли, загуба на ориентири и незаинтересованост, които ще бъдат резултат от ретроградното придвижване на Меркурий, само че няма да нанесат доста вреди. Опитайте се да се отвличате с положителните мигове и да изхвърлите крадeн от енергетика от мозъка си подозрения и съжаления.

 g iStock

Успешно ще развиват своя бизнес тези, които се занимават с търговия или с даване на услуги. Лекотата на продажбите и деен приток на клиенти в тези дни са обезпечени.

Лятото на 2019 година е богато на астрологични събития, които водят до обилни промени в крадeн от енергетика живота на зодиакалните знаци.

Кои знаци на зодиака ги чака мощна промяна и ново равнище на живот?

Невероятно сполучливото лято на 2019 година ще засегне представителите на Везни . Ще усетите лекотата и невероятния напредък на жизнеността. Животът ще заиграе с всички цветове на дъгата, а даже и птиците на улицата крадeн от енергетика ще пеят някак изключително, и всичко това, тъй като най-сетне ще можете да се отървете от доста проблеми, които от много време лежаха на раменете ви.

 g iStock

Черната лента на живота ще се промени в бяло и вие ще почувствате щастливи промени във всички области на живота ви.

Лесно реализиране на задачите крадeн от енергетика и бърза възвръщаемост на всички стартирани каузи ще изненадат и зарадват Лъвове и Телци . Вие сте привикнали да постигате непоклатимост посредством неизменност и работа, само че в този момент ще ви се стори, че някой извършва вашите стремежи, като че ли с магическата пръчка.

Никога преди не сте получавали това, което желаете, толкоз просто и крадeн от енергетика елементарно. Насладете се на живота и се отпуснете, само че не пускайте бизнеса си по течението. Под имобилен камък, както е известно, нищо не тече.

Вселената няма да пропусне да награди Деви и Близнаци . Напоследък се сблъскахте с много тествания, по тази причина от дълго време се нуждаете от отмора и опция просто да си отдъхнете. Всеки напредък е мъчителен и сложен, по тази причина по този начин твърдо крадeн от енергетика и настойчиво Вселената ви приготвяше за този преход.

 g iStock

Вие издържахте всички изпити и в този момент имате опция да наблюдавате трансформацията на живота си. Основата, която полагахте дълго време, ще ви донесе триумфи и благоденствие.

Първите забележими промени ще настъпят в средата на лятото и ще продължат да нарастват. Не забавяйте темпото, крадeн от енергетика не се отпускайте, не губете задачата. Всички трудности, които преди можеха да ви счупят главата, в този момент ще се разрушават от ваши лек досег.

Глобални промени в живота чакат Водолей и Стрелец – сполучлива смяна на работата, кариерно развиване, издигане на персоналните връзки до изцяло друго чувствено равнище, увеличение на приходите. крадeн от енергетика От самото начало на лятото не ви е оставяло чувството, че нещо световно и значимо ще се случи. Така е!

 g iStock

Вашата вътрешен глас не ви е излъгала и серия от изненади от Вселената са на прага. Обърнете внимание на сънищата и знаците, в този момент те ще бъдат за вас съветници и помощници. крадeн от енергетика Не избягвайте препоръките на други хора, вслушвайте се във всяка инцидентна фраза, както и надписи, попаднали пред очите ви, анализирайте събитията и тяхната поредност.

След като научихте по какъв начин вярно да разгадавате подсказките – ребусите на живота, можете да облекчите решаването на доста проблеми. Радвайте се на събитията от живота си, крадeн от енергетика а той ще ви подмята от ден на ден и повече такива случаи.

 g iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР