В периода от 8 до 10 юли се подават документите

...
В периода от 8 до 10 юли се подават документите
Коментари Харесай

От 8 до 10 юли се подават заявления за прием в гимназии след първо класиране

В интервала от 8 до 10 юли се подават документите за присъединяване в първи стадий на класиране за банкет в гимназиите съгласно разпоредба 10 на министъра на образованието и науката, оповестяват Регионалните ръководства на образованието в регионалните градове.

Резултатите от него ще бъдат оповестени до 12 юли. Срокът за записване на признатите възпитаници на първи стадий на класиране е в интервала 15 – 17 юли, като това става в  училището, в което ученикът е класиран.

Ако решението е да се продължи в идващия стадий на класиране, документите се подават в учебното заведение, в което е признат кандидат-гимназистът на първия стадий. Неприетите възпитаници на първи стадий вземат участие във втория стадий на класиране, без да подават заявление.

До 19 юли се афишират описите на признатите възпитаници на втори стадий на класиране. В интервала 22 - 24 юли възпитаници, класирани на втори стадий се записват в учебното заведение, в което са признати. В период до 25 юли се афишира броят на свободните места за трети стадий на класиране. 

До 12 август би трябвало да са минали и четирите стадия на класиране и да са оповестени свободните места, в случай че има такива.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР