В периода от 7 до 14 ноември на територията, обслужвана

...
В периода от 7 до 14 ноември на територията, обслужвана
Коментари Харесай

Резултати от специализирани полицейски операции в област Габрово

В интервала от 7 до 14 ноември на територията, обслужвана от ОДМВР Габрово, се организира профилирана полицейска интервенция, имаща за цел ограничение предпоставките за пораждане на ПТП с уязвимите участници в придвижването по пътищата. Контролната активност беше ориентирана към недопускане на погрешно пресичащи пешеходци; прекосяване на пешеходци на забраняващ сигнал на светофарните уредби; секване на нерегламентирани места от пешеходци; неосигуряване преимущество на пешеходци от водачи на ППС; нарушавания на разпоредбите за престой и паркиране в регионите на пешеходни пътеки, кръстовища, спирки. В хода на акцията е осъществена инспекция на 1363 МПС и 1528 лица. Съставени са 67 акта и са наложени 553 санкции по фиш. За погрешно секване на платното за придвижване са глобени 16 пешеходци, 10 са санкционирани за секване на нерегламентирани места. Един лидер е глобен за неосигуряване преимущество на пешеходец. Водачите, нарушили разпоредбите за престой и паркиране в региони на пешеходни пътеки, кръстовища, на спирките на транспортните средства от постоянните линии за публичен транспорт на пасажери, са 7. През отчетния интервал униформените чиновници са правили огледи на пътната мрежа и сигнализацията, за което са изготвили 7 сигнални писма.

Вчера за времето от 13:30 до 15:30 часа, в региона на село Чавеи се организира профилирана полицейска интервенция по метода на широкообхватния надзор. В рамките на два часа полицейските чиновници са направили инспекция на 57 МПС и 62 лица. Установени са 6 нарушавания.

За интервала от 10 до 14 ноември на територията, обслужвана от районно управление (на МВР) Трявна, се организира профилирана полицейска интервенция, имаща за цел противопоставяне на закононарушения, свързани с използването и разпространяването на наркотични субстанции. В рамките на акцията полицейските чиновници са правили обходи в паркове, учебни дворове и ЖП гари. Извършени са инспекции на 48 МПС и 63 лица.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР