В периода от 13 до 20 март на територията, обслужвана

...
В периода от 13 до 20 март на територията, обслужвана
Коментари Харесай

Резултати от специализирани полицейски операции в област Габрово

В интервала от 13 до 20 март на територията, обслужвана от ОДМВР Габрово, се организира профилирана полицейска интервенция, имаща за цел повишение сигурността на придвижването по пътищата. В хода на акцията са осъществени инспекции на 1652 МПС и 2031лица. Съставени са 73 акта и са наложени 339 санкции по фиш. През отчетния интервал водачите, карали след приложимост на алкохол са 5, 4-ма са открити да ръководят след приложимост на опиати и 1 е отказал да бъде тестван. 15 са глобени за погрешно изпреварване и 1 за лишаване преимущество на пешеходец.

В интервала от 13 до 17 март в Габрово се организира профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност и запазване на публичния ред. В хода на акцията са осъществени инспекции на 201 лица и 151 автомобила. Съставени са 13 акта и са наложени 64 санкции по фиш. Изготвени са 7 протокола за полицейско предизвестие, оказани са 14 съдействия, тествани са 6 обекта, осъществени са обходи в 18 дребни обитаеми места.

За интервала от 13 до 20 март на територията, обслужвана от районно управление (на МВР) Севлиево, се организира профилирана полицейска интервенция, имаща за цел противопоставяне на закононарушения, свързани с използването и разпространяването на наркотични субстанции в и към учебните заведения. Извършени са инспекции на 334 МПС и 424 лица. Задържани са две лица, като против тях са формирани бързи производства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР