В периода от 05 до 11 септември на територията, обслужвана

...
В периода от 05 до 11 септември на територията, обслужвана
Коментари Харесай

Резултати от специализирани полицейски операции

В интервала от 05 до 11 септември на територията, обслужвана от ОДМВР Габрово, се организира профилирана полицейска интервенция, имаща за цел повишение сигурността на придвижването по пътищата. В хода на акцията е осъществена инспекция на 1464 МПС и 1585 лица. Съставени са 82 акта и са наложени 437 санкции по фиш.
През отчетния интервал откритите водачи, карали след приложимост на алкохол, са 6. Установените неправоспособни водачи са 5. Водачите, глобени за погрешно изпреварване са 12. 3-ма са глобени за лишаване на преимущество на пешеходец.

На 9 септември в Дряново се организира профилирана полицейска интервенция, имаща за цел ограничение на предпоставките за настъпване на пътнотранспортни катастрофи, определяне на лица, ръководещи МПС под влияние на алкохол, опиати, неправоспособни водачи. Проверки се правиха и за ръководство на механически неизправни МПС, на МПС без подписана наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “, без сложени от водачи и пасажери предпазни колани и за ръководство на нерегистрирани МПС.
В рамките на два часа са осъществени инспекции на 48 МПС и 52 лица. Констатирани са 3 нарушавания.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР