В периода до 31 октомври 2019 г. EVN България набира

...
В периода до 31 октомври 2019 г. EVN България набира
Коментари Харесай

Клиентски съвет на ЕVN България търси клиенти с идеи

В интервала до 31 октомври 2019 година EVN България набира претенденти за присъединяване в новия мандат на Клиентски съвет на компанията - група от клиенти, които вземат участие в полемики с представители на EVN България. Новият състав на Клиентски съвет ще бъде за интервала 2019 – 2021 година

Участниците в Клиентски съвет имат опция да предложат градивни хрумвания и рекомендации за активността на компанията.

За присъединяване може да се кандидатира всеки пълновръстен жител, който е ползвател (битов или дребен стопански) на услугите на сдружението по доставка на електрическа енергия. Ще бъдат определени до 24 участници. Участието е непринудено и безплатно като EVN България покрива пътните разходи до и от мястото на осъществяване на срещите, които са най-малко два пъти годишно.

Достатъчно е претендентите да попълнят електронния формуляр за кандидатстване:

https://www.evn.bg/Home/Electricity/ClientCouncil.aspx

или да изпратят документално заявление за присъединяване в свободна форма със следната информация: трите имена, потребителски номер или Има Такъв Народ (измервателна точка номер), адрес, телефон и къса персонална мотивация за присъединяване. Кандидатите могат да изпращат своите заявки до 31 октомври 2019 година в това число по един от следните способи:
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР