В периода 7 – 9 октомври във Варна ще се

...
В периода 7 – 9 октомври във Варна ще се
Коментари Харесай

Разпродажба на запазени детски дрехи и стоки организират във Варна

В интервала 7 – 9 октомври във Варна ще се организира 15-ата поредна ликвидация „ Между другари ” на доста непокътнати детски облекла и всевъзможни бебешки и детски артикули, оповестяват уредниците за Moreto.net.

Местото по традиция е във фоайето на зала „ Конгресна ” на Двореца на културата и спорта.

Ето какво споделят от екипа на „ Между другари ” за събитието:

Разпродажбата е към този момент познато и обичайно събитие, провеждащо се сезонно от осем години, предстоящо и посещавано от доста хора.

Все повече хора, както и такива, които към този момент неведнъж са взели участие, чакат разпродажбата.

Едни разчитат, че могат да закупят всичко належащо за децата си за идния есенно-зимен сезон, на доста по-добри цени. Други - да продадат към този момент неизползваните движимости от техните деца, а като продавачи сами могат да дефинират какво и на какви цени да продават, с цел да завоюват спомагателен приход.

Мисията ни е на фона на консуматорското общество, в което сме се трансформирали, замърсяването и прекомерната продуктивност, благодарение на разпродажбата да удължим живота на движимостите, които всички използваме за децата си - от облекла, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и доста други.

Тъй като всички знаем какъв брой бързо порастват децата ни, в множеството случаи те не съумяват да износят дрешките си, към играчките бързо губят интерес, проходилки, шезлонги, колички и доста други, бързо биват надраснати.

Всички тези движимости може да са остарели за едни, само че да станат нови за други! Това е идеална опция да им дадем втори живот!

С привършване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни измежду нуждаещи се домове и фамилии. Тук е моментът да отбележим, че организации с такива цели, които оказват помощ на нуждаещи се, могат да се свържат с нас в седмицата на разпродажбата, с цел да се опитаме да им помогнем, предоставяйки им дарения, от събраните след разпродажбата.
За повече информация:

Уебсайт:

Facebook:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР