В периода 29-31 май 2023 г. в УНСС ще се

...
В периода 29-31 май 2023 г. в УНСС ще се
Коментари Харесай

Кариерни борси по проект „Икономическото образование в България 2030“

В интервала 29-31 май 2023 година в УНСС ще се проведат три кариерни тържища. Събитията се провеждат в границите на план BG05M2OP001-2.016-0004-СО1 „ Икономическото обучение в България 2030 “ и ще дадат опция на студентите да се срещнат с водещи работодатели.

Кариерните тържища са тематично обособени и фокусирани в разнообразни области. На 29 май, младежите ще могат да открият контакт и да обменят информация с работодатели предлагащи работа за икономисти в ИТ бранша, 30 май е отдаден на работа за икономисти в стопанската система и на 31 май ще бъдат показани благоприятни условия за работа за икономисти в неправителствения бранш.

Ректорът на УНСС проф. доктор Димитър Димитров, който е и началник на плана откри събитието: „ Искам да поздравявам представителите на бизнеса, които са измежду нас и се веселя, че имаме опция да дадем началото на поредност от кариерни тържища. Ние насърчаваме тази политика, сходни събития са залегнали и в дейностите по план „ Икономическото обучение в България 2030 “. УНСС е измежду първите университети, които провеждат и организират кариерни конгреси въобще. Правим това в името на нашите студенти, с цел да могат те действително да се срещнат с бизнеса, да се възползват от опциите за стажове и шерване на скъп опит, да подпомогнем тяхното професионално развиване. Обратната връзка със студентите ни демонстрира, че те са удовлетворени от тези начинания “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР