В периода 27 Февруари – 3 Март 2021 година се

...
В периода 27 Февруари – 3 Март 2021 година се
Коментари Харесай

Легенда на Левски награди родни таланти на втория GFS футболен камп

В интервала 27 Февруари – 3 Март 2021 година се организира вторият следващ GFS футболен лагер по методологията Боавен и персонално в наличието на френския експерт Робер Боавен, който беше в София по отношение на кампа. В лагера взеха присъединяване 45 деца на възраст сред шест и 13 години, които демонстрираха значими футболни умения, упоритост и сериозен капацитет.

Младите футболисти се любуваха същински на подготвителния развой под формата на двуразови сесии в границите на петте дни и впечатлиха мосю Боавен, който съобщи следното: " Видях доста качествени и можещи млади футболисти, които демонстрираха хъс, упоритост и страхотни неща по време на целия лагер. Имаше доста хубави моменти, които ми харесваха и в които българските момчета демонстрираха техническо качество, бърза мисъл, добър интезитет на работа, динамичност и дисциплинираност.

Децата работеха на високо равнище и както обичам да споделям с футболна консистеция, което не се среща постоянно за тяхната възраст. Определено се получи страхотна сплав сред деца от разнообразни школи от цяла България, само че пристигнали с една и съща цел – да се развиват, усъвършенстват и забавляват, правейки това, което обичат най-вече – да играят футбол. Искам да ги поздравя сърдечно за положеното усърдие и показаните футболни качества, които несъмнено ми харесваха.

Привествам ги да не престават да работят интензивно, целеустремено, мъдро и най-много да се любуват на играта. Това е най-важното, тъй като те са деца и е от екзистециално значение да изпитват наслаждение от играта по време на обучителния интервал, в който се намират. Обнадежден съм за бъдещето на футбола ви, откакто видях и работех пет дни с тези страхотни деца. Това е пътят! "

Децата несъмнено се развихриха по време на лагера и демонстрираха, че ни чака по-светло футболно бъдеще – нещо, което единствено и само може да ни радва. Този отзив беше изработен от целия треньорски щаб, който се състоеше от няколко треньора, които следват и ползват сполучливо правилата на методологията Боавен. Черешката на тортата беше сложена на връх националния празник на България 3-ти март с галамачове под формата на шампионат от три тима.

Получиха се неповторими мачове с красиви голове и осъществявания. След края на шампионата на посетители на децата пристигнаха някогашният национал на България и футболист на Левски Елин Топузаков, футболният държавник Кирил Евтимов и водещият на студио " Шампионска лига " по bTV Валери Генов. Тримата останаха впечатлени от хъса и равнището на младите футболисти, наградиха ги с грамоти и сувенири и ги привестваха да не престават в същия дух, с цел да преследват и реализират фантазиите и задачите си.

А задачата на целия екип на GFS Футболни Лагери е да продължава да спомага оптимално с развиването и усъвършенстването на младите футболисти. Именно по тази причина погледите на всички към този момент са вперени в идващия трети следващ лагер, който ще се организира след три месеца и чиито дати ще бъдат конкретизирани в идващите няколко седмици. Дотогава целият щаб пожелава здраве, триумфи и усмивки по терените на всички деца и техните родители и ви привества с добре пристигнали на следащия ни лагер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР