В периода 27 - 31 май на стадион Локомотив“ в

...
В периода 27 - 31 май на стадион Локомотив“ в
Коментари Харесай

Турнир по пожароприложен спорт ще се проведе във Варна

В интервала 27 - 31 май на стадион „ Локомотив “ в град Варна ще се организира Републикански обзор по пожароприложен спорт – Варна 2024 година за мъже, дами, юноши и девойки.

Прегледът е проведен от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Министерство на вътрешните работи. Участие ще вземат пожарникари, спасители и членове на спортните клубове по пожароприложен спорт от цялата страна.

Прегледът ще се организира в следните спортни дисциплини: „ Изкачване с щурмова стълба ”; „ 100-метрова пътека с трудности “; „ Пожарна щафета 4x100 м с трудности “; „ Бойно разрастване от мотопомпа “

Целите на Републиканския шампионат са: повишение професионалната подготовка на чиновниците от структурните звена на ГДПБЗН – МВР; възстановяване на персоналните спортни резултати на практикуващите пожароприложен спорт; развиване и разпространение на пожароприложния спорт и пожарникарската специалност измежду населението; основаване на условия и благоприятни условия за приобщаване на младежи към проведено упражняване на пожароприложен спорт за възстановяване на здравето и физическата им правоспособност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР