В периода 25 - 29 септември 2023 г. в уютната

...
В периода 25 - 29 септември 2023 г. в уютната
Коментари Харесай

Първо лятно техническо училище с професионална академия Хитмобил

В интервала 25 - 29 септември 2023 година в уютната атмосфера на хотел " Вила лист ", гр. Созопол, ще се организира профилирано образование на бъдещи откриватели и инженерно-технически експерти с емфатичен интерес към настоящите технологии за акумулиране и преработка на чиста сила, използвани в промишлеността, превоза и бита.

Участниците в събитието, чиято тематика е в синхрон с целите на Европейския съюз за Зелена енергийна политика, ще участват на три обучителни сесии - " Класически и нови акумулатори ", " Водородни технологии " и " Електрическа подвижност ", в границите на които ще изслушат цикъл от лекции, показани от учени с високо равнище на експертиза в региона на материалознанието и приложната електрохимия.

Наред с въведението в теоретичните основи и правила на работа на разнообразни електрохимични системи за превръщане на сила, аудиторията ще има неповторимата опция да вземе присъединяване и в на практика занятия, които ще онагледят капацитета за основаване на новаторски разработки в лабораториите на Център за компетентност  " Хитмобил ".

Предлагайки на участниците опция за интерактивно образование и свободно присъединяване в полемики и диспути по отношение на изгодите и провокациите, свързани с ускорения преход към нисковъглеродна стопанска система, актуалната самодейност на Центъра ще бъде от основно значение и за привличане на ангажирани и способени младежи за реализация на бъдещи проучвателен и демонстрационни планове.
 Център за подготвеност „ Хитмобил “ е с пилотна линия за произвеждане
Център за подготвеност „ Хитмобил “ е с пилотна линия за произвеждане

Това разрешава да бъдат реализирани тествания на дейни материали и електролити за литиево-йонни батерии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР