В периода 18 – 20 септември 2023 г. град Левски

...
В периода 18 – 20 септември 2023 г. град Левски
Коментари Харесай

Целите за устойчиво развитие на ООН вдъхновяват юбилейна научна конференция за млади хора, която се провежда в Левски

В интервала 18 – 20 септември 2023 година град Левски е хазаин на Национална научна конференция „ Предприемачеството през погледа на младежите – благоприятни условия и фантазии “. Събитието е въодушевено от Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации и е част от Календара за отбелязване на 100 години СУ „ Крум Попов “ Левски и 15 години СОНИК СТАРТ.

Националната научна конференция сплотява възпитаници от втора гимназиална степен под егидата на Кмета на Община Левски и патронажа на проф. Галин Цоков, министър на образованието и науката, с поддръжката на академичната общественост и списание Икономическа мисъл.

Програмата на Организация на обединените нации до 2030 година, призната от международните водачи през 2015 година, съставлява новата световна рамка за стабилно развиване. Тя съставлява ангажимент за унищожаване на бедността и за реализиране на стабилно развиване до 2030 година в международен мащаб, като се подсигурява, че никой не е подценен. В България, организацията СОНИК СТАРТ през миналите 15 години осъществя своите сполучливи практики в обществената сфера, посредством новаторски, устойчиви и гъвкави политики на професионална активност, което дава опция да се усъвършенства микро и макро средата на дребните и по-големите общности в народен мащаб.

Организацията слага своите цели над творчеството на екипите от професионалисти; на предприемачеството с добавена стойност; на икономическия напредък и на високата мотивация на чиновниците. СОНИК СТАРТ потвърди, че младите експерти могат да трансформират ориси – и своята, и непознатите – и то стабилно.

Целта на актуалната конференция, в партньорство със Средно учебно заведение „ Крум Попов “, гр. Левски и представители от университетските общности на водещи български университети, е да се предизвика инициативността и предприемчивостта на младежите в България, които приключват междинното си обучение и са на прага на встъпването си в университетските общности. Да се поддържат изборите, които прави всеки един младеж, свързани с неговото обучение и реализация на пазара на труда, плод на неговите личностни запаси, ползи, гении, умения и провокации.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР