В периода 17 – 19 август клиентите ще могат да

...
В периода 17 – 19 август клиентите ще могат да
Коментари Харесай

SOpharmacy с първа аптека в Поморие

В интервала 17 – 19 август клиентите ще могат да се възползват от -10% отстъпка от цената за всички артикули без лекарствени

Първата аптека SOpharmacy в града се намира в „ Ритейл Парк Поморие “ -  бул. " Княз Борис I " 104 Б и е с работно време от понеделник до петък до неделя: 09:00 – 20:30 ч.

По мотив откриването, в интервала 17 – 19 август клиентите ще могат да се възползват от -10% отстъпка от цената за всички артикули без лекарствени артикули, отпускани по лекарско наставление и без промоционалните оферти с червен етикет, продуктите с жълт етикет с трайно ниска цена и клубните ни предложения.
А първите 1000 гости на аптеката ще получат дарове от личната марка на SОpharmacy.


Клиентите ще могат да се възползват и от над 2400 настоящи промоции с до -40% до края на месец август. А след издаване на клубна карта SOpharmacy – да употребяват офертите за лоялни клиенти.

SOpharmacy идва в града с висок стандарт за продуктово многообразие, налична грижа за здравето и персонално внимание и обслужване.

За SOpharmacy

SOpharmacy е идея аптеки, основана с ентусиазъм, сила и професионализъм, с цел да предложи актуален метод в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от фамилията на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Във всяка аптекa SOpharmacy се оферират и са налични на място медикаменти по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи медикаменти. В аптеки SOpharmacy ще откриете необятен набор от артикули за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, артикули за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy оферират дейно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички артикули, които не са със специфичен режим на предпазване, са налични и подредени в ясни категории по предопределение, признаци и лечения.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy съветват самостоятелно за модерни и ефикасни способи за облекчение на някои от най-разпространените дискомфортни положения, като другите типове болежка, стомашни неразположения, бодърствуване и други. Разширената консултантска функционалност на фармацевтите е подкрепена със познания и образования от медицински екип от експерти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 12 000 продукта и с бърза и надеждна доставка, а мобилното ни приложение SOpharmacy APP предлага нови улеснения и изненади: скреч карти с награди, цифрова клубна карта, цифрова промоционална листовка, онлайн консултация със SОфармацевт, SOhealth блог, известия за настоящи предложения и други.

Клиентите могат да се възползват и от  услугата  Кликни онлайн & вземи от определена аптека.

Към днешна дата SOpharmacy сплотява над 200 аптеки, ситуирани в над 40 обитаеми места в страната.

Повече информация:, във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и в Instagram: sopharmacybg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР