В периода 14 март - 10 април Lidl сваля цените

...
В периода 14 март - 10 април Lidl сваля цените
Коментари Харесай

Lidl сваля цените на над 60 продукта

В интервала 14 март - 10 април Lidl смъква цените на над 60 висококачествени продукта от асортимента на веригата с до 50%, в допълнение на дейните седмични промоции. Предложението включва едни от най-масовите артикули за родния консуматор, както и нови атрактивни оферти за трапезата и семейството, за да помогне при усъвършенстването на фамилния бюджет без компромис с качеството.

Клиентите на Lidl могат да открият фини точени кори на личната марка „ Родна стряха “ с 16% отстъпка, краве сирене на Pilos с близо 17% понижение, крем сирене класик Milbona с 14%, както и подготвена баница със сирене с отстъпка от над 30%.

Любителите на рибните специалитети могат да се възползват от над 50% понижение за калмари с панировка. В допълнение, за феновете на обичайния усет, от веригата оферират домакински суджук от свинско и говеждо месо, както и пилешко бонфиле с корнфлейк панировка с отстъпка от над 12%. А с тортила чипс с над 50% понижение, италианско пенливо вино розе с над 30% отстъпка и микс сурови ядки подготовката за вечер с другари е лесна и преференциална.

Продуктите са обозначени и забележими на място в магазина, а огромна част от тях участват и в седмичната листовка посредством познатата на клиентите „ Lidl цена “. Тя сплотява преференциални оферти с понижени или доста конкурентни по отношение на пазара цени, от които клиентите на веригата могат да се възползват в границите на акцията.

Lidl вкара „ Lidl цена “ през 2021 година като продължение на подхванатите от компанията стъпки още при започване на пандемията, за да даде опция на клиентите си да възнамеряват и усъвършенстват бюджетите си за извършване на покупки в тези предизвикателни за всички времена.

Повече информация по отношение на продуктите, включени в офертата, може да се откри на www.lidl.bg.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР