В периода 10 -12-ти февруари 2023 г. в Арт зала

...
В периода 10 -12-ти февруари 2023 г. в Арт зала
Коментари Харесай

Семинар на тема „Маркетинг в селското стопанство-повишаване на конкурентоспособността, ресурсната ефективност и продажбите“ се проведе в Плевен

В интервала 10 -12-ти февруари 2023 година в Арт зала „ Плевен “ в хотел „ Ростов “ се организира семинар на тематика " Маркетинг в селското стопанство - повишение на конкурентоспособността, ресурсната успеваемост и продажбите ".



По време на семинара на обучаемите бяха препоръчани новаторски способи и техники за това, по какъв начин да се осъществя продукцията и да се покачат продажбите. Същевременно бяха застъпени тематики, свързани със намаляване на последствията от изменението на климата и адаптиране към него.

Семинарът е част от осъществяването на план „ Професионално образование и по-добри умения за земеделските стопани и техния личен състав в Северозападен и Южен централен регион “, по контракт за БФП BG06RDNP001-1.001-0063-C01, финансиран по процедура посредством асортимент на планови оферти по подмярка 1.1. „ Професионално образование и придобиване на умения “ от мярка 1 „ Трансфер на познания и дейности за осведомление “ от Програма за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 година

Целта на плана е повишение на знанията и възстановяване на уменията на аграрни стопани и на заетите лица в техните стопанства от обитаеми места в Северозападен и Южен централен регион, посредством реализиране на уместно равнище на техническо и икономическо образование и увеличение на потенциала за достъп на познания и информация в региона на селското стопанство.

Предстоят още образования по „ Пчеларство “, „ Медоносни култури “, „ Трайни насаждения “, както и семинари по " Маркетинг в селското стопанство - повишение на конкурентоспособността, ресурсната успеваемост и продажбите ", " Иновации в агроекологията – възстановяване на екологичните индикатори на стопанствата и основаване на устойчиваикономика " в градовете Плевен, Кърджали, Видин и Монтана.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР