В периода 10-12 май 2024 г. в София ще се

...
В периода 10-12 май 2024 г. в София ще се
Коментари Харесай

XI-ата Научна конференция на БАМО се фокусира върху онкофертилитета

В интервала 10-12 май 2024 година в София ще се организира Единадесетата годишна научна конференция на Българската асоциация по здравна онкология (БАМО) на тематика „ Защо е нужно да приказваме повече за онкофертилитет? Качество на живот при пациенти със солидни тумори: Предизвикателства от действителната процедура “, оповестяват уредниците.

Форумът обичайно се провежда в партньорство с Българското онкологично научно сдружение (БОНД) и с персоналната поддръжка на ръководителя на организацията проф. доктор Асен Дудов.

За присъединяване в конференцията са регистрирани над 200 души от цялата страна – медицински експерти от разнообразни специалности, представители на фармацевтичната, научна общественост и студенти по медицина.

В програмата на събитието са планувани две научни сесии – „ Онкофертилитет – за какво продължаваме в тази посока? “ и „ Пациентът – в центъра на онкологичното решение “. Ще бъдат извършени и 13 симпозиума, където ще бъдат показани нови достижения в региона на лекарственото лекуване при солидни тумори.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР