В период само от два дни финалите на двете най-рейтингови

...
В период само от два дни финалите на двете най-рейтингови
Коментари Харесай

Ангел спечели Dancing Stars, Рафи е победител в „Като две капки вода”

В интервал единствено от два дни финалите на двете най-рейтингови излъчвания на Нова Телевизия „ Като две капки вода ” и Dancing Stars приключиха с успех за най-младите участници във всеки от форматите – Рафи и Ангел. И двамата бяха единомислещо посочени и от жури и аудитория като любимци и изцяло справедливо станаха спечелили и на двете подиуми.

Ангел Ковачев бе най-голямата изненада за журито и за феновете в предаването Dancing Stars. Като че ли никой не очакваше младият и некомпетентен актьор да покаже толкоз зряло държание на сцената, съчетано с извънреден артистизъм, неподозирани танцови и акробатични умения, доста мощен състезателен дух и същински благо отношение, както към колегата си на сцената – Дорина, по този начин и към всички участници в предаването. В продължение на цялото предаване Ангел показва гений и държание на актьор от международна големина. Неведнъж жури и зала се изправяха на крайници след техните взривоопасни осъществявания, носещи голям заряд от страсти, само че и доста изпипани като елементи и техника на придвижванията.

След успеха си в X Factor Рафи още веднъж завоюва сърцата на всички с невероятните си превъплъщения на сцената на „ Като две капки вода ”,.

Рафи се изяви като един от най-артистичните, енергични и занимателни участници в предаването, който с изключителна точност и съвестност, доста безапелационно съумя да влезе в ролята на безусловно разнообразни един от различен и неподражаеми международни звезди. Освен купата на огромния победител в предаването Рафи получи и признанието, че е непостижим с наградата „ За най-хубаво театрално държание ”.  

Водовъртежът от страсти около двете излъчвания обаче не съумя да разконцентрира и двамата реализатори и те не стопираха да работят редом по своите нови музикални планове. До дни ще се появи напълно новият сингъл на Рафи дружно с Део, Лео и Играта, наименуван 4D. Неуморимите Ангел и Моисей към този момент приключват още една нова и доста свежа ария, което ще озвучи лятото напълно скоро.    

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР