В Пекин започна изграждането на едно от трите олимпийски села

...
В Пекин започна изграждането на едно от трите олимпийски села
Коментари Харесай

Пекин започна изграждането на едно от трите олимпийски села за игрите през 2022 г.

В Пекин стартира построяването на едно от трите олимпийски села за зимните игри през 2022 година - това, което ще е ситуирано в града. Другите две ще са в Йенцин и Джандзякоу, ситуирани надлежно на 90 и 194 км от китайската столица.

Комплексът в Пекин се намира в северната част на града върху 200 хиляди кв. метра. В него ще бъдат настанени състезателите в спортовете на лед.

Обещанията са за висококачествено строителство с грижа за околната среда. След края на игрите комплексът ще се трансформира в жилищна зона, разгласи главният вложител - държавната Beijing Investment Group.

Massive snow sculpture in honor of the 2022 Beijing Winter Olympic Games is erected in China. It took 500 workers nearly 2 weeks to build. pic.twitter.com/ZvHclAmJfK
— Good Morning America (@GMA) December 28, 2017

Състезателите в алпийските ски, бобслея, шейните и скелетона ще ас настанени в Йенцин, а Джандзякоу ще одобри тези в сноуборда, ски скоковете, биатлона и ски бягането.

Наскоро Пекин показа логата за олимпийските и параолимпийските игри под надпис " зимна фантазия ". China Unicom стана формален телекомуникационен сътрудник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР