В Пекин осъдиха канадския певец Крис У на 13 години

...
В Пекин осъдиха канадския певец Крис У на 13 години
Коментари Харесай

Осъдиха к-поп звезда на 13 години затвор


В Пекин осъдиха канадския артист Крис У на 13 години затвор, откакто съдът го призна за отговорен за няколко закононарушения, в това число обезчестяване. Това се случва малко повече от година след ареста му в Китай, където е роден и развива блестящата си кариера, написа Ройтерс.

Бившият член на К-поп групата EXO беше арестуван предходната година, откакто 18-годишна китайска ученичка го упрекна обществено, че е склонявал нея и други девойки, някои от които малолетни, да вършат секс с него.

Съдът го признава за отговорен и за събирането на навалица за присъединяване в секс оргия през юли 2018 година, се споделя в решението. Освен това той е наказан да заплати 600 млн. юана (83,77 млн. долара) за укриване на персонални приходи и за други данъчни нарушавания, заяви данъчното бюро.

След излежаването на присъдата артистът, който има канадско поданство, ще бъде депортиран, написа Нова телевизия.. В съда, по време на произнасянето на присъдата, е участвал канадски посланик, отбелязва Асошиейтед прес.

Kris Wu has been sentenced to 13 years in prison after being found guilty of rape & group licentiousness.
— Philippine Concerts (@philconcerts)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР