В печатляващ цирков спектакъл даде началото на втория сезон на

...
В печатляващ цирков спектакъл даде началото на втория сезон на
Коментари Харесай

Хитов цирков спектакъл, много смях и неочаквани изненади белязаха завръщането на „Забраненото шоу на Рачков“

В печатляващ цирков театър даде началото на втория сезон на „ Забраненото шоу на Рачков “ довечера по NOVA. Любимият водещ се завърна в целия си искра, а сцената на предаването се трансформира в невероятна циркова сцена. „ Цирк дьо Рачкей “ отвори вратата към магичния свят на фокусите и акробатичните номера, непредвидените изненади, смеха, музиката и звездните посетители.

Темата на първия епизод на шоуто бе „ Циркът “, а специфични посетители - фамилия Балкански. Няколко генерации от именитото семейство се събраха на сцената, а най-малките представители оставиха публиката без мирис след осъществяването си на кънки. Велизара Балканска, жената-каучук Сирма Добрева, Софи Такиева, Дани Белев и Люис демонстрираха невероятните си артистични благоприятни условия пред телевизионните фенове. 12 саби, забити в сандък с човек, рисково влизане в дребен сейф, баланс с чинии, въртене на над 30 обръча и супер комичен смешник бяха част от изумителните номера.

Освен за международните триумфи, акад. Александър Балкански показа с Димитър Рачков шокиращи разкази за срещата с Папа Йоан Павел II и неговата персонална история, обвързвана с българската диря в атентата против папата, която коства на актьора 183 дни в следствието на Софийския затвор. Но след всяка неприятна обстановка идва и щастлива развръзка. Такъв е казусът с най-тежкия му случай, след който счита, че е оживял единствено с помощта на протегнатата ръка от Господ.

Черешката на тортата бе специфичното изобретение този сезон – „ Лудата стая “. Тя показва софтуерни благоприятни условия, безусловно нови за българския ефирен ефир. В нея Рачков, дружно с актьорите Албена Михова и Борислав Захариев, прочут като Боби Турбото, разсмяха до сълзи почитателите със занимателен скеч, до момента в който цялата стая се движеше под краката им.

Музикалните осъществявания в студиото бяха заслуга на блестящия Рафи и музикантите от бенда „ Найс Ту Митю “. Прекрасните танцьори от „ Funky Monkeys” както постоянно помогнаха за положителното настроени по време шоуто. Освен тях на сцената сияеха певицата Християна Лоизу и специфичната изненада – поп фолк дивата Мария.

Как ще се оправи Рачков на „ Лятната Димитрияда Горубляне 2021 “ идната седмица? Ще успее ли да надвие българските медалистки от Олимпийските игри в Токио 2020? Как ще премине срещата му с най-бързата бяла жена – Ивет Лалова? Какво ще се случи в „ Лудата стая “? – разберете на 19 септември в „ Забраненото шоу на Рачков “ от 20:00 часа по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Важно известие! Всички, имунизирани с Pfizer и Moderna, да се явят до най-близката 5G клетка, за приемане на ъпдейт за новите версии на вируса. Ваксинираните… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСтартовата цена на модела, чийто акумулатори може да се сменят, е 9900 евро след дотация.6-годишно момченце е в сериозно състояниеДори и тази отстъпка обаче идва с условияОстава в действие полицейският час от 22 ч. до 5 ч. сутринтаКакви са доводите на съперник на имунизациите против COVID-19 и тези на педиатър пулмологПроверете кои проблеми могат да ви извадят от равновесие съгласно зодията виВижте какви са новите условия, които влизат в действие в южната ни съседка от понеделникШокиращият ѝ тоалет накара фновете ѝ да се запитат дали риалити звездата се приготвя за Met Gala или още занапред за ХелоуинВ Шотландия обаче той влиза в действие от 1 октомвриПътникът отказал да излезе и прекарал цялото време в тоалетната " Шоуто на " партиите на смяната " в Народното събрание надмина по рейтинг " Шоуто на Слави ", написа във " Facebook " водачът на ГЕРБДо момента са били пломбирани над 500 цистерниТова прави хората освен по-доволни, само че и по-продуктивни. Но не всички съумяват да реализират по-добър баланс сред свободното време и специалността " Всеки може да остарее, всичко, което би трябвало да извършите, е да живеете задоволително дълго ", споделя кралица Елиз
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР