В Павликени при спецакция бяха арестувани четирима полицаи след близо

...
В Павликени при спецакция бяха арестувани четирима полицаи след близо
Коментари Харесай

Вижте кои са полицаите от Павликени, крали бензин

В Павликени при спецакция бяха задържани четирима служители на реда след близо 9-месечно следствие за кражба на служебно гориво от „ Господари на ефира “. При ареста бяха конфискувани служебни коли, на които следва да бъдат направени механически експертизи, както и доста документи.

Към момента са арестувани четирима полицаи- командирът на отделението Георги Едрев, огнярът Бисер Йорданов, домакинът Ангел Стефанов и началникът на полицейския сектор на Сухиндол Румен Стойчев.

Стефанов обаче изясни пред „ Господарите “, че бензин в никакъв случай не е крал, а си е наливал вода от „ Пръдливата чешма “. Участниците в добре измислената скица обаче са доста повече от задържаните. Според "Господарите " повече от половината служители на реда, които патрулират по улиците, са засичани да си наливат бензин в туби. Ето по какъв начин се прави кражбата: Две патрулки отиват на бензиностанция и откакто изпълнят някакво количество бензин в автомобила, се пълнят пластамасови туби. След това тубите се прибират в багажника..., стана ясно от излъчения материал по Нова телевизия.



„ Държавата ни е на това равнище, че може би едни служители на реда в Павликени са принудени да вършат това поради дребните заплати, които получават. Явно тази скица върви от години, само че ние просто получихме сигнал. Тогава организирахме екипите, с цел да можем да проследим цялата скица. Снимахме в продължение на 10 месеца, с цел да не кажат, че това е случайно”, съобщи в студиото на „ Здравей, България”, продуцентът на „ Господари на ефира” Джуди Халваджиян. „ Те не се крият. Багажникът на автомобила е отворен, до момента в който те си зареждат. Съпругата на този служител на реда, който дава отговор за лимитите, работи като касиерка в бензиностанцията. Именно оттова очевидно са се ориентирали”, разяснява Красимир Луканов, редактор в „ Господари на ефира”.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР