В първото си телевизионно интервю за предаването на Канал 3

...
В първото си телевизионно интервю за предаването на Канал 3
Коментари Харесай

Мис Силикон 2020 разказа за стъпките към успеха

В първото си телевизионно изявление за предаването на Канал 3 " Стъпките към триумфа " Мис Силикон 2020 Екатерина Маринова разкрива къде и какъв брой тъкмо силикон има по себе си, по какъв начин се усеща откакто се снабди короната и дали има богат ухажор.

" Гледам да не обръщам внимание на злобарите, а да черпя позитивните страсти. Недоволни има постоянно, хора, които нямат забавен живот, си го вършат по-интересен с такива събития.

Първоначално бях скептично настроена към подобен провокативен конкурс, до последно се колебаех дали да вземам участие. Имах потребност да разчупя малко своето всекидневие ", изясни за решението си за присъединяване тя.

" Уголемявала съм си бюста, имам по 350 кубика, също и устните. Бях на 21 година, втори курс, когато си уголемих устните. Беше добре премислено и беше умерено, тъй че да не си проличава. Аз съм „ за” корекциите, в случай че те са умерени и карат една жена да се усеща по-уверена в себе си. Всеки живее за себе си, за какво да не се направи по-щастлив? ", реторично попита хубавицата.



" Подготвях се за състезанието, имаше еуфория и тръпка ", споделя още тя.

" Обичам да се разхождам с домашния си любим, тичам в парка, виждам да внимавам какво похапвам, не съм на непоколебим режим, устремявам се да се управлявам ", споделя Маринова за здравословните си привички.

" Родена съм в Казахстан, от 1999 година живеехме в Търговище. Завършила съм маркетинг в Икономическия университет във Варна ", показа настоящата Мис Силикон.

" Имам малко студио за женски разкрасителни процедури, имам желание да се уголемявам. Клишето, че всички красиви дами са глупави, от дълго време е разрушено. Обичам да чета, да чувам музика, да пътувам. Първата татуировки си я направих 19 година, набожна съм, мощно имам вяра в Господ. Започвам втора работа като хостеса в бар във Варна. Ако имах спонсор, нямаше да стартира втора работа ", съобщи Екатерина Маринова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР