В първото си интервю пред българска медия - вестник „Телеграф”,

...
В първото си интервю пред българска медия - вестник „Телеграф”,
Коментари Харесай

Синът на Алена Щерк: Майка ми е подавала жалба за тормоз срещу Виктор Спига

В първото си изявление пред българска медия - вестник „ Телеграф”, синът на убитата IT специалистка Алена Щерк удостоверява, че майка му е подала тъжба за тормоз против обвинявания в убийството й Виктор. Кристиян Щерк споделя за връзките на майка му със Спига, както и за това, че по нейната кола са открити петна кръв.

Установени са голям брой удари по главата на Алена Щерк. Убита е в колата си или в гаража й.

Основният обвинен е някогашният другар на Щерк – Виктор Спига.

„ На този стадий доказателствата сочат, че имено някогашният й другар е причинител на действието. Установено е, че нейното тяло е превозено с персоналния й автомобил, в него има и кръв, а автомобилът е ръководен точно от Виктор.”, съобщи зам.-градския прокурор Иво Илиев. По думите му друга индикация за това, че действието е осъществено от Спига е, че той е напуснал страната.

„ По първична информация има голям брой удари по главата и контузия несъвместима с живота. Повигна се ново обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен начин”, добави Илиев.

Виктор Спига, е бил арестуван в Асколи Пичено Италия от локалната полиция. Това е станало в 00:20 италианско време, (01.20 българско), до момента в който се е прибирал в хотела, където се е бил настанил. Колата също е открита.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР