В първото от летните издания на COOL...T, в които екипът

...
В първото от летните издания на COOL...T, в които екипът
Коментари Харесай

Дейзи Ланг: Хората смятаха, че трябва да изглеждам като мъж – със счупен нос и много мускули

В първото от летните издания на COOL...T, в които екипът напомня най-гледаните изявленията от сезона, трикратната носителка на международната купа в бокса Десислава Кирова – Дейзи Ланг споделя за пътя си към върха, споделя тежките моменти в персоналния си живот и разкрива какво може да я разплаче.

„ Реших да се утвърдя в мъжки спорт, в който нямаше никакви обичаи, и като първата жена в този спорт беше доста тежко, трябваше да поставям доста повече старания да убедя и моя треньор, че мога да реализира това, което мъжете реализират. Боксът е образован спорт и аз трябваше да убедя всички, че този спорт не е рисков за дами. "

Истинското й име е Десислава, само че то се оказва прекомерно дълго за треньорите й в Германия. Те стартират да й споделят Ланг, поради дъгите й крайници, и Дейзи The Lady Ланг, поради подчертаната й женственост.

„ Качествата, които владея, са спорни и непрекъснато питах: " А по какъв начин, съгласно вас би трябвало да наподобява една боксьорка? " Хората смятаха, че би трябвало да наподобявам като мъж - със строшен нос, с доста мускули и да приказвам като мъж, а аз наподобявам тъкмо противоположното – постоянно са ми казвали, че съм модел, актриса, само че не и боксьор.” Деси признава, че отвън кръга е по-суетна от другите дами, които не се занимават с такива спортове.

„ За мен няма значение дали ще се удрям против мъж или против жена, когато стъпя на кръга. Аз трябваше да се боксирам като мъж и да надвивам, тъй че моят съперник нямаше лице. “ Най-известната ни боксьорка не позволява нито една загуба в продължение на 6 години.

В изявлението за COOL…T Дейзи споделя за най-тежката си среща на кръга, с която съумява да резервира третата си международна купа. И до ден сегашен не може да повярва по какъв начин е издържала на неописуемата болежка. „ В седмия рунд аз просто не можех да се движа, стоях на едно място, не можех да отида до корнера да седна по време на почивките и тогава беше замяна на удари на живот и гибел. "

Дали такава жена в миналото се е чувствала слаба, кой в действителност е мощният и кой слабият пол, съгласно нея – вижте в идващото видео:

--> Деси споделя, че спортът е отворил доста порти пред нея. Срещала се с Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Майк Тайсън, Владимир Кличко, Мики Рурк, Вал Килмър, Лаянъл Ричи, Серена Уилямс... множеството са нейни персонални другари, чиито номера има в телефона си.

Екипът на COOL…T благодари на най-известната ни боксьорка за отделеното време. Това беше единственото изявление на Дейзи по време на късия й престой на родна земя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР