В Първо РУ е образувано досъдебно производство за причинени телесни

...
В Първо РУ е образувано досъдебно производство за причинени телесни
Коментари Харесай

Пребиха трима младежи на моста Охлюва

В Първо районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане за породени телесни повреди

На 8 април в 02:06 часа от ЕЕН 112 в Първо районно управление (на МВР) е постъпило известие, че в УМБАЛ "Канев " в Русе са отишли за оказване на лекарска помощ трима мъже от Русе, заявяващи, че са потърпевши при побой, като на едно от лицата са били породени по-сериозни телесни контузии.

Служители на Първо районно управление (на МВР) са почнали изясняване на случая, като съгласно в началото посочените данни, на 08.04.2022 година към 02:00 часа въпросните трима мъже са се движили с фирмен лек автомобил "Тойота " и прекосявали през моста "Охлюва " в посока от бул. "Мидия Енос " към бул. "България ", където по пътното платно по средата на моста против тях са видели да вървят пеш трима непознати млади мъже. Спрели са автомобила и двете групи са си разменили реплики, след което са си разменили и удари.

Вследствие на побоя на единия от тримата пътуващи в тойотата са породени по-сериозни телесни пострадвания, открил прегледа в болничното заведение, заради което той е настанен за лекуване в поделение на здравното заведение.

По случая е стартирано следствие, като е формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР - Русе и работата по него продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР