В първият ден на работата на това Народно събрание с

...
В първият ден на работата на това Народно събрание с
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Призоваваме да не се бърза с първия мандат, а да се търси диалог

В първият ден на работата на това Народно заседание с изказване на ръководителя на Движението за права и свободи в нарочна декларация, ние декларирахме, че президентът не би трябвало да бърза с с даването на първия мандат за сформиране на държавно управление.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид. Той разяснява плануваните от президента Радев за на следващия ден съвещания с ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Налице е тежка политическа рецесия, от която би трябвало да се откри излаз. Виждаме, че разговорът върви доста постепенно и би трябвало да се положат оптимални старания. Ние призовавахме да не се бърза, а да се търси разговор. Виждаме в това добър знак, уточни още Хамид.

Той означи, че от Движение за права и свободи ще вземат участие във всички диалози и съвещания, които предстоят.

Относно даването на оръжия за Украйна депутатът Станислав Атанасов, зам.-председател на Движението, съобщи, че Движение за права и свободи имат кристално ясна и поредна позиция, която не се е трансформирала от началото на военните дейности на 24 февруари.

 

Ние сме партия на дейностите, а не на празните думи, разяснява Станислав Атанасов от партията по тематиката за изпращането на военна помощ за Украйна. Според него колкото повече се приказва по тематиката, толкоз по-малко може да се помогне.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР