В първия уикенд на месец юни /на 4 и 5/

...
В първия уикенд на месец юни /на 4 и 5/
Коментари Харесай

Започва Международен младежки фестивал „Действай и въздействай“

В първия уикенд на месец юни /на 4 и 5/ в Оперативна програма „ Младежки център Пловдив “ ще се състои Международен юношески фестивал „ Действай и въздействай “.

В  двата дни сред 09:30 и 19:30 ч.  посетителите на Гребна база ще имат опцията да прегледат ревю, квалифицирано от юношески и доброволчески организации на национално и интернационално равнище. Едновременно с това обучителни сесии в областта на младежката работа, изкуството, образованието и обществените действия, ще бъдат провеждани в залите и откритите пространства на Центъра. Събитието ще включва и разнообразни демонстрации и развлекателна стратегия.

За повече информация по отношение на организациите и програмата следете Фейсбук събитието в страницата на Младежкия център. Участието в неофициалните сесии е гратис, нужна е единствено регистрация тук:. Може да се включи всеки, който желае да обогати познанията си и да усъвършенства разнообразни умения по тематиките, както и да прегледа ревюто.

Събитието се осъществя по план „ Младежки център Пловдив – мощен фактор за локално развиване “ по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014- 2021 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР