В първия си мач след раздялата с Нико Ковач тимът

...
В първия си мач след раздялата с Нико Ковач тимът
Коментари Харесай

Байерн вече е на 1/8-финалите в Шампионската лига

В първия си мач след раздялата с Нико Ковач отборът на Байерн (Мюнхен) надделя Олимпиакос с 2:0 вкъщи и към този момент е осминафиналист в Шампионската лига. Германците имат 12 точки от четири кръга в група “В”, а гръцкият противник е финален с 1 пункт. Другите два тима в групата са Цървена звезда и Тотнъм.

Под управлението на краткотрайния треньор Ханзи Флик баварците въобще не впечатлиха с изявите, като изключително през първата част бяха доста инертни. Все отново след почивката те се разиграха и стигнаха до триумфа след попадения на Роберт Левандовски (69’) и Иван Перишич (89’). В Мюнхен към този момент стартират да мислят за дербито с Борусия (Дортмунд) в събота.
Флик не включи Филипе Коутиньо и Тиаго Алкантара в стартовия състав. Двамата бяха измежду играчите, с които Байерн загуби тежко с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт) в събота. Шанс в халфовата линия получиха Леон Горетцка и Томас Мюлер, както беше дадено от Флик. Отзад имаше нова двойка централни бранители - Хавиер Мартинес и Дейвид Алаба.

Преди две седмици германците се бяха наложили с 3:2 в Пирея в предходния мач посред им.
Горетцка насочи първия рисков изстрел в 5-ата минута, който обаче беше избавен от стража на гостите. Малко по-късно Горетцка отново шутира отдалеко, само че доста по-неточно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР