В първия сезон на Туристът срещнахме Елиът на Джейми Дорнан,

...
В първия сезон на Туристът срещнахме Елиът на Джейми Дорнан,
Коментари Харесай

Туристът, рецензия на BBC — Джейми Дорнан се завръща за още вълнения, разливи и амнезични приключения

В първия сезон на Туристът срещнахме Елиът на Джейми Дорнан, който кара из австралийската пустота и се раздрусва до „ Bette “ на Ким Карнс Очите на Дейвис ”, преди да бъде брутално изхвърлен от пътя от цистерна. Получената контузия на главата изтри паметта му.

Тази запаметяваща се театрална част е съживена в новата поредност, единствено че този път сме в суровата, скалиста Ирландия, песента е „ Don't Get Me Wrong “ на The Pretenders и шеговитият водач не е Елиът е мистериозна фигура в ръкавици и балаклава, която по незнайни аргументи е отвлякла нашия човек и го е вързала в задната част на микробус. Сцената приключва не с обърнато транспортно средство, а с Елиът, който си пробива път от движещия се затвор и го придвижва през планините, до момента в който ванът го преследва.

Тази втора част от стилния комедиен трилър от Хари и Джак Уилямс (The Missing, Boat Story) е в доста връзки модифицирана версия на първия, само че със свежи пейзажи, нов набор от злодеи и, за ранните подиуми на Дорнан, обемна коса по лицет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР