В първия момент не повярвах на новината за смъртта на

...
В първия момент не повярвах на новината за смъртта на
Коментари Харесай

Психолог: Шофьорът, убил Милен Цветков, вероятно ще получи лека присъда

В първия миг не повярвах на новината за гибелта на Милен Цветков и даже взех решение, че е подправена такава. С него се познавахме, работили сме дружно. В момента, в който се качваш да шофираш в такова положение най-вероятно в главата ти няма нищо, тъй като си тотално несъответстващ. Важно е какво е в главата на този вид хора, че да решат да вършат тези неща. Преди да употребят опиатите, те имат техническо време да разсъждават какво биха могли да създадат. Това съобщи в предаването ''Плюс-минус'' престъпният психолог Тодор Тодоров.

По негови думи индивидът, взел участие в злополуката с Милен Цветков, е правил това и преди.

Психологът е на мнение, че когато има проблем с детето, това демонстрира, че има подобен и в фамилията.

За да не забелиш, че детето ти взима опиати, значи, че нямаш изчерпателен контакт с него и се отнасяш доста неглижирано към протичащото се, уточни той.

Спешните медици намерили Милен Цветков в кома, на тротоара

,,Категорично считам, че няма метод това да се случва на този юноша за първи път. Без значение какво ще споделят родственици и другари, с цел да го оневинят и да го освободят от отговорност. В този случай тази отговорност е доста по-голяма от това, че е умъртвил един човек. Когато гледах записите от случая, видях, че убитите са могли да бъдат още десет'', споделя Тодоров.

Според него автомобилът влиза с доста огромна скорост, която е задоволителна да опустоши доста коли, а освен една.

Вижте бруталното видео от злополуката, при която почина Милен Цветков

,,Най-вероятно това момче да е от този вид младежи, които считат, че светът е основан за тях. Те мислят, че каквото и да се случи, ще им се размине. Смятам, че в случай че след година, когато същинското дело стартира и в случай че публицистите не се интересуват будно от случая, присъдата на младежа може да бъде много по-лека'', разяснява в умозаключение психологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР