В първия мач от групата двата тима направиха 0:0 в

...
В първия мач от групата двата тима направиха 0:0 в
Коментари Харесай

Локо удари ФК Копенхаген с два гола на Фарфан

В първия мач от групата двата отбора направиха 0:0 в датската столица. След това Локомотив доста усложи задачата си да се класира напред, като взе единствено точка от двете срещи с молдовския Шериф и през днешния ден трябваше непременно да търси победа. Старши треньорът Юрий Сьомин се довери на нормалните си титуляри. В офанзива той заложи на перуанската звезда Джеферсън Фарфан, а в средата на терена се разчиташе на Мануел Фернандеш и братята Миранчук. Игор Денисов и Александър Коломейцев бяха натоварени с по-дефанзивни функционалности.

И до момента в който Локо е водач в Русия, ФК Копенахген се показва извънредно криво-ляво в датското състезание, а неотдавна загуби и столичното дерби с Брьондби. Наставникът Стале Солбакен се надяваше да запуши устите на критиците с триумф в Москва, който предварително да обезпечи на отбора място във етапа на директните елиминации.

ФК Копенхаген имаше единствено 1 гол в последните си 4 гостувания в евротурнирите и едвам 2 победи от 14 визити в груповата фаза на Лига Европа, само че пък загуби единствено един път от 6 мача против съветски противници. Статистиката на Локомотив против датчани беше 5 победи от 7 мача, а единствените две провали бяха точно от ФК Копенхаген.

Руснаците влязоха в дуела с ясната концепция да стигнат до ранен гол, който да ги успокои. Удари на Владислав Игнатиев и Алексей Миранчук демонстрираха какви са желанията им, а в 17-ата минута композиция сред Миранчук и Фарфан изведе нападателя на добра позиция, от която той не сгреши. Датчаните обаче изравниха в 31-ата минута с доста красиво попадение на Бенямин Вербич. Словенецът получи топката на ъгъла на наказателното поле и с фалцов изстрел матира Антон Коченков.

Гостите бяха по-добри до края на полувремето, само че при започване на втората част Локо още веднъж стартира да нападна рисково.

Лига Европа, група " F ":

ЛОКОМОТИВ (МОСКВА) - ФК КОПЕНХАГЕН 2:1 (1:1)
1:0 Дж. Фарфан (17)
1:1 Б. Вербич (31)
2:1 Дж. Фарфан (51)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

Класиране:
1. Локомотив (М) 8 т.
2. ФК Копенхаген 6 т.
3. Периф 6 т.
4. Злин 2 т.

Последни мачове (7 декември):
ФК Копенхаген- Шериф
Злин - Локомотив (М) Лига Европа 5 кръг, четвъртък 23 ноември  Локомотив (Москва) 2:1краен резулат  Копенхаген
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР