В първия изцяло зимен ден на годината Марица ще ви

...
В първия изцяло зимен ден на годината Марица ще ви
Коментари Харесай

Четете в Марица: Защо и с колко поскъпват разговорите по т...

В първия напълно зимен ден на годината " Марица " ще ви стопли с куп забавни вести, разбори и изявленията. Плюс малко клевета за десерт. Акцентите:

Инфлацията подвигна и цените на алото

В утрешния брой на " Марица " ще прочетете подробна разработка с какъв брой, за какво и какви са прогнозите.

Ще се самоубием в блъсканицата по моловете и празничните купони

Това споделя в изявление за " Марица " доктор Георги Миндов. Проверката на документите е проформа и това ги обезсмисля, счита зам.-председателят на Столичната лекарска гилдия към Българския лекарски съюз. Какво още мисли лекаря за бустерната доза четете в броя на " Марица ".

Кой и по какъв начин позволи на Рогошко да се строи крематориум?

Това попитаха деятелите от " Спаси Пловдив " на сесията през вчерашния ден и желаеха инспекция на плановата документи на преместваем обект в центъра на гробищния парк. Апелът до кмета и неговия заместител Пламен Райчев беше прочетен през вчерашния ден на сесията на Общинския съвет от ръководителя Александър Държиков.

Да вдигнем монумент на Николай Бухалов & Ама за какво, нали е жив и здрав

Общинският консултант от " Ние, жителите " Георги Величков развесели през вчерашния ден сътрудниците си в локалния парламент с предлагането да се издигне скулптура на легендата в спорта Николай Бухалов. Залата изпадна в смях, а някои старейшини репликираха: " Той да не е починал, ето го - жив и здрав! ". Жив съм, удостовери и Николай Бухалов, който съставлява в локалния парламент " Кауза България ".

Родители подсказват при класна работа онлайн

На решаващите класни и контролни работи хибридното образование слага при разнообразни условия учениците, които учат присъствено и онлайн. Лесно възрастен може да подскаже по време на писменото изпитване - да вземем за пример кои са представките и наставките на думата. Така учещите от разстояние в електронна среда изкарват по-високи оценки, които обаче не са действителни.

Свързани вести Верижна реакция: И А1 подвигат цените И Теленор ще ни дялка, ето с какъв брой подвига цените от Нова година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР