В първия гейм допуснахме важни грешки. Бяхме доста равностойни със

...
В първия гейм допуснахме важни грешки. Бяхме доста равностойни със
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Все още не сме отбор! Обещавам, че ще подобрим представяне си

" В първия гейм допуснахме значими неточности. Бяхме много равностойни със противника. Изгубихме гейма затова. Както постоянно става след изгубен гейм по сходен метод, последва слад. Сърбия се възползва от това. Представянето на Сърбия на сервис бе впечатляващо и ние нямахме шансове ", разяснява селекционерът на България Силвано Пранди след разгромнатаа загуба от Сърбия с 0:3 гейма в последния мач от Лигата на нациите, игран в Пловдив.

" Ние за жалост към момента не сме тим. На това приписвам тези спадове. Когато чисто механически създадем гъстота и убеденост в нашата игра, това би ни разрешило да се оправим и в по-трудни обстановки, когато противникът извършва мощен сервис. А ние сега изпитваме такава компликация - в обстановки, в които можеше да вземем сложни топки и да успеем да се измъкнем, не се получи. Това се случва в спорта ".

" За този мач бях избрал избрани хора, които желаех да го изиграят. Бях се спрял на избран състав и желаех да го изкараме с него. Не бих желал да задълбаваме в този мач. Искам да благодаря на страхотната пловдивска аудитория, която ни оказа невероятна поддръжка и да желаяме опрощение за неприятното показване. Обещавам, че ще подобрим нашето показване ", приключи Пранди пред MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР