В първия епизод на Hell`s Kitchen за тази седмица ще

...
В първия епизод на Hell`s Kitchen за тази седмица ще
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Война, предателство и една изненадваща номинация

В първия епизод на Hell`s Kitchen за тази седмица ще станем очевидци на непредвидени обрати. В основата им са спорове в двата тима, като при мъжете обстановката ще ескалира.

В аленият тим ще осъзнаят не по най-приятния метод, че пътят към пъкъла е застлан с положителни планове, а единствено един участник е задоволителен, с цел да настъпи същински безпорядък в кухнята.
 Снимка 410351

В синият тим обстановката е още по-напечена след неуспеха при последната вечерна резервация. Напрежението се повдига и поради уроците по централизация, които началник Виктор Ангелов е подготвил на участниците. За да бъде урокът по държание в действителност запаметяващ се, в задачата се включват и нестинари.

Днешното на ден предизвикателство ще сложи под въпрос и най-елементарните кулинарни умения на участниците, като най-вече още веднъж ще успее да се открои Петко и неговия мурафет на скарата. Един от всички ще стане най-хубавият барбекюрист, спечелилите ще честват, а на изгубилите ще им бъде много люто и тежко.
 Снимка 410352

Червеният тим ще изпита значително усложнения с поръчките, само че при мъжете ще се стигне до същинско военно състояние. Едно изменничество пък ще окичи нов участник с купата " нов любимец " на началник Виктор Ангелов. Друг пък по този начин ще го вбеси, че ще се окаже изненадващо измежду номинираните и ще получи добър урок, който ще помни цялостен живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР