В първия ден от последната седмица на септември, падна голяма

...
В първия ден от последната седмица на септември, падна голяма
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: власт и медии

В първия ден от последната седмица на септември, падна огромна въпросителна за локалните избори - кой ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на София.

Изборът на някогашния публицист (но пък нали споделят, че няма някогашни публицисти?!) Антон Хекимян провокира вълна от мнения, оценки, разбори, отзиви на двата полюса.

бТВ реагира и излезе с позиция, която също се дефинира много спорно, а и води до такива реакции.

Политици критикуват Бойко Борисов, ГЕРБ, бТВ, самият Хекимян...

Очаквано, обществените мрежи са цялостни с много национално творчество и пиперливи оценки.

А Светият синод действително " отвори " Руската черква в София, като разгласи още, че ще прати там свещеници, които да служат.

Наглед процедурни диспути за измененията в конституцията пък разклатиха Народното събрание, а оттова и ръководещата (не)коалиция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР