В първия ден на Страстната седмица - всеки със своите

...
В първия ден на Страстната седмица - всеки със своите
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: мрачното предупреждение на руската банка, дори русофилите загърбват Путин

В първия ден на Страстната седмица - всеки със своите пристрастености. Не е изненада, че множеството вести бяха свързани с войната.

" Икономиката ни навлиза в сложен интервал на структурни промени, свързани със западните наказания. Санкциите засегнаха на първо място финансовия пазар, само че в този момент те ще стартират да засягат от ден на ден стопанската система. "

Това извънредно самопризнание за съветската реалност е направила през днешния ден шефката на съветската централна банка Елвира Набиулина.

А италианският министър председател Марио Драги има вяра, че Европа може да ограничи зависимостта си от съветската сила посредством диверсификация " в относително къс период ".

В Украйна обаче нашествието продължава с цялостна мощ. Руските войски са взели под надзор град Кременная в Луганска област. Поради това към този момент не е допустима евакуацията на цивилни жители от града.

Русия съвсем е приключила подготовката си за нова атака в Източна Украйна, съобщи през днешния ден генералният щаб на украинските въоръжени сили, представен от ДПА.

Самоличността на съветски боец и брачната половинка му, които обсъждаха изнасилването на украински дами в телефонeн диалог бяха разкрити след следствие на Радио “Свободна Европа”/Радио “Свобода” (RFE/RL), заяви медията на уеб страницата си.

Изненадата на деня пристигна от национално представително проучване на " Алфа Рисърч ", съгласно което след спада до 32 на 100 в първите дни на войната, в този момент доверието към Владимир Путин в България слиза на 25%, а недоверието скача до 61%.

Много от хората, които не престават да харесват Русия, показват отрицателно отношение към Путин, което е оригиналност за публичните настройки в страната.

А същото проучване на " Алфа Рисърч ", само че към този момент за вътрешно-политическите тематики, сподели срив в поддръжката за държавното управление и премиера, възходящ скептицизъм, че обединението може да овладее настоящите рецесии.

Голямото събитие въпреки всичко е фактът, че 14-те моряци от кораба " Царевна " се прибраха в България. Посрещнаха ги околните им, министър председателят Кирил Петков и външната министърка Теодора Генчовска.

А на хоризонта се зададе ново напрежение в ръководещата коалиция. Този път подбудено от настояването на " ИТН " (ИТН) за повече места в двете най-важни парламентарни комисии - тази по бюджет и финанси и тази по правни въпроси. Ако не ги получат, от Има Такъв Народ дават поръчка - ще бойкотират съвещанията им.

Областният шеф на София Иван Кючуков се произнесе, че решенията на Столичния общински съвет да се именува алея пред съветското посолство " Героите на Украйна " и да се сложи украинското знаме на постройката на общината са незаконосъобразни.

Както се очакваше, Русия изгони български дипломати в Москва.

Спортната тематика на деня в страната ни е засилващото се напрежение сред почитателите на ЦСКА-София и управлението на клуба, отпред с Гриша Ганчев.

А най-хубавото, което можете да извършите в края на първия ден на Страстната седмица, е да прочетете това пречистващо признание на Стефан Миланов:
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР