В първия ден на новата 2021 г. някогашната участничка в

...
В първия ден на новата 2021 г. някогашната участничка в
Коментари Харесай

Ето коя е любовницата на кмета на Стрелча, с която посрами Мисис Баба Дони Чачова СНИМКИ

В първия ден на новата 2021 година тогавашната участничка в риалити предаването "Фермата " и носителка на купата "Мисис Баба " Доника Василева изненада своите другари във Facebook с дълъг пост, в който

Блондинката писа, че в продължение на 4 година е живяла в илюзия и е била употребена за заслон, с цел да може сътрудникът ѝ да гради имидж на естествен фамилен мъж, до момента в който от самото начало, в което са били дружно, той в действителност е имал паралелни връзки. Поради тези аргументи тя разгласи, че е има намерение да се разведе с него.



Дони Чачова сподели унизяваща преписка на погрешния си брачен партньор с любовницата. Въпреки че се опита да заличи името на дамата от изображенията, показващи кореспонденцията сред двамата, и даде само нейните букви, на една от фотосите то прозира под задрасканата от Василева част. По този метод стана ясна самоличността на любовницата на досегашния глава на града, ситуиран в Централна България.

Тя се споделя Неделка Фингарова или Нели - както я назовават в резюме приятелите ѝ, осведоми. Предвид позицията, която до неотдавна Чачов заемаше, надали за някого би било изненада, че брюнетката, която от години е омъжена, в действителност е заместник-кмет на Стрелча. Очевидно работата и уговорките около нея са сближили Стойно и Нели, като професионалните им връзките им са прераснали в освен това.



Интересен факт е, че Стайно Чачов я назначава за заместник-кмет.

Кметските пълномощия на Чачов бяха предварително прекъснати от общинската изборна комисия поради владеене на компания, която не е заличил в законния период.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР