В първия ден без зелени сертификати един от столичните молове

...
В първия ден без зелени сертификати един от столичните молове
Коментари Харесай

Такова чудо по моловете не се е случвало от две години

В първия ден без зелени документи един от столичните молове се изпълни с гости.

Страничният вход, който до сряда беше блокиран от пункт за проби, към този момент е отворен. На място не се вършат проучвания, тъй като в мола се позволяват всички, без значение дали са имунизирани, преболедували или с негативен резултат, прецизира " Телеграф “. 

На централния вход обаче доста от хората към момента подготвят зелените си документи и ги демонстрират на защитата на влизане.

" Вече не ви е нужен документ “, " От през днешния ден не пожелаваме документ “, споделя мъжът, застанал на входа на комерсиалния център.

" Хората си ме познават и идват по табиет при мен. Много от тях не знаят, че документ към този момент не им е необходим “, показа охранителят.

Продавачи пък описват, че рухването на зеления документ се е усетило.

" Осезаема смяна има, аз не чаках. Много повече клиенти обслужихме през днешния ден, оборотът е по-висок. Не съм мислил, че зеленият документ стопира толкоз доста от посетителите “, описа мъж, продаващ ръчно направени сладки. Същото споделиха и в една от книжарниците. " Пристигна зареждане, а дори не съумяваме да наредим всичко, тъй като клиентите през днешния ден са повече. В момента е като за съботен ден “, описаха чиновници.

Освен в моловете вход свободен има също в кафенетата, заведенията за хранене и нощните клубове. Те също към този момент не са длъжни да изискват зелен документ от клиентите, само че личният състав е длъжен да разполага с подобен документ най-малко до 20 март.

Междувременно театрите също оповестиха, че всички фенове могат да влизат на представленията, без значение дали са имунизирани и преболедували. Няма да се желае и тест. Това важи и за стадионите. Задължително обаче остава носенето на маски на закрити публични места, в учебните заведения и градския превоз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР