В първия българските юноши се наложиха с 35:31. Първата част

...
В първия българските юноши се наложиха с 35:31. Първата част
Коментари Харесай

Юношите до 18 години с две победи над Молдова

В първия българските юноши се постановиха с 35:31. Първата част приключи при тъждество – 17:17, а през вторите 30 минути избраниците на Йордан Димитров и Иван Радев наваксаха пасив от три гола, с цел да побеждават с четири задатък в края. Във втората среща българският отбор още веднъж направи поврат, откакто изоставаше с 4 гола през първата част (7:11) и с 14:16 на полувремето. След почивката България осъществя 19 гола и получи 16 за успеха с 33:32.

Избраниците на Йордан Димитров и Иван Радев ще упражняват в ДКС във Велико Търново до неделя. На 1-ви юли тимът още веднъж ще се събере, този път в Сливница, където ще тренира до 6-ти август, преди да отпътува за Израел. Шампионатът, за който се приготвя народен ни младежки тим, ще се организира от 7-и до 13-и август. Осем тима ще премерят сили в Тел Авив. България е в предварителна група с Литва, Грузия и домакина Израел. В другата група са съставите на Нидерландия, Чехия, Гърция и Молдова.

Съставът на България в дуелите с Молдова: Любен Иванов, Теодор Георгиев, Иво Петков, Мартин Борисов, Деян Малчев, Кристиян Йорданов, Марио Марев, Самуил Стоянов, Станислав Василев, Маниел Димитров, Михаил Стоянов, Иван Петков, Александър Илиев, Павел Георгиев, Валентин Николов, Велизар Филипов, Благовест Панков, Стелян Димов, Валентин Василев, Георги Аврамов.

Старши треньор: Йордан Димитров

Помощник треньор: Иван Радев

Консултант: Емил Аврамов

Отговорник: Георги Андреев

Кинезитерапевт: Васил Владов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР