В първите месеци на пандемията бяхме разведрени от новината, че

...
В първите месеци на пандемията бяхме разведрени от новината, че
Коментари Харесай

Какво се случва с женската версия на Карибски пирати

В първите месеци на пандемията бяхме разведрени от новината, че се приготвя нова версия на " Карибски пирати ", която обаче да бъде водена от жена. И то не от коя да е, а от Марго Роби .
 Марго Роби, женската версия на
Ще пиратства или не Марго Роби

Ще ни държи в напрежение

За тези две години, които изминаха, обаче не последва никакво развиване към кино лентата и съвсем бяхме не запомнили, че се приготвя подобен филм. Е, става известно, че е имало за какво да не чуваме нищо, тъй като женска версия на " Карибски пирати " няма и да има.

Поне по този начин твърди Марго Роби. В изявление за Vanity Fair актрисата споделя, че са имали концепция за филм, който да не бъде напълно воден от дами, само че тяхното наличие да е много мощно. Като цяло са желали да опишат малко по-различна история, която са мислели, че си заслужава.

Тогава обаче идва и заключението на Марго Роби, че в последна сметка Disney не са желали да влагат и доведат до дъно тази концепция. Интересното е, че  думите на австралийската актриса се разминават с тези на Джери Брукхаймър, който е измежду главните продуценти на франчайза.
 Джони Деп,
Ще бъде ли Джони Деп още веднъж Джак Спароу

Всички се питаме това

През месец май той съобщи пред The Sunday Times, че сега се работи върху два кино лентата, като единият е с присъединяване на Роби, а другият - не, написа Variety. Така че или нещата са се разпаднали през лятото, или координацията сред другите звена не е изключително добра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР