В първите два часа от заседанието в първия петък на

...
В първите два часа от заседанието в първия петък на
Коментари Харесай

Кирил Петков и вицепремиерите на блиц контрол в парламента

В първите два часа от съвещанието в първия петък на всеки месец министър-председателят и вицепремиерите се явяват пред Народното събрание и дават отговор на настоящи устни въпроси, които се отнасят до общата политика на държавното управление, отправени от народни представители на самото съвещание.

След блиц контрола е планувано обсъждане, инициирано от Движение за права и свободи с министъра на опазването на здравето Асена Сербезова. То е на тематика политиката за превъзмогване на дефицита на лекари в избрани специалности и на медицински сестри, и за задържане на младите лекари и медицинските сестри в България.

След това предстоят отговори на въпроси и питания. На депутатски питания ще дава отговор още министърът на младежта и спорта Радостин Василев, 90 въпроса са заложени към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

В контрола ще вземат участие още министърът на защитата Драгомир Заков, министърът на правораздаването Надежда Йорданова, земеделският министър Иван Иванов, министърът на превоза Николай Събев, министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков и други.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР