В първите дни, откакто е в сила отстъпката от 25

...
В първите дни, откакто е в сила отстъпката от 25
Коментари Харесай

Триковете на бензиностанциите - за кого не важи отстъпката, но по лично усмотрение

В първите дни, откогато е в действие отстъпката от 25 стотинки за гориво, фенове алармират, че тя им се отхвърля.

На тази бензиностанция в Асеновград отхвърлят да таксуват с отстъпката, в случай че зареденото гориво не бъде платена в брой. Проверяваме и още на колонката чиновник ни изяснява, че карти не одобряват. Потвърждават го и на касата.

Такава процедура обаче на никое място не е записана.

" Дали ще бъде кеш, или с карта, това няма значение. Помощта би следвало да бъде отпусната “, съобщи Светослав Бенчев от Българската петролна и газова асоциация пред bTV.

За проблеми алармират и притежатели на лизингови коли.

" В наредбата не написа лизинг или не лизинг, написа категория автомобил и се издава на частно лице и щом не е товарен няма проблем “, съобщи шефът на бензиностанция Юлиан Вълчев.

Трябва да знаете, че в случай че сте решили да заредите на бензиностанция за самообслужване няма да може да се възползвате от държавната помощ от 25 стотинки.

Потребител в обществените мрежи споделя, че отстъпка му е отказана при зареждане на мотора.

" След като заредих бензин и пожелах да се възползвам от компенсацията от 25ст. за " дву- или триколесни мотопеди или мотоциклети от категория L " ми беше отказана под предлог че в талона ми е записано категория L3 “, споделя Николай Василев.

" Държавната помощ важи за всички моторни средства категория L и в този смисъл всички рокери са добре пристигнали на обектите ни да заредят своите мотори “, добави Бенчев.

От газовата и петролна асоциация регистрират, че закъснение в обслужването по бензиностанциите няма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР